FysioterapiaLasten ja nuorten fysioterapiassa pyritään löytämään yksilöllisiä ratkaisuja perusliikkumisen ja toimintakyvyn ongelmiin ja tukemaan liikkumistaitoja ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti. Työskentelen NDT-viitekehyksestä, mutta käytetyt terapiamenetelmät valitaan aina asiakkaan tarpeesta ja terapian tavoitteista riippuen siten, että tuetaan fysioterapian keinoin mahdollisimman hyvin kokonaiskuntoutusta ja lapsen/nuoren selviämistä omassa arjessaan. Tavoitteet voivat vaihdella eri ikäkausilla ja koen kuntoutujan itsensä ja hänen lähipiirinsä mukanaolon kuntoutuksessa erityisen tärkeäksi. Olen erikoistunut tarjoamaan palveluita erityisesti seuraaville asiakasryhmille:

  • CP-vammaiset lapset ja muut neurologiset asiakkaat
  • vauvaikäiset asiakkaat, joilla motoriikan viivettä tai poikkeavuutta
  • reumalapset
  • kehitysvammaiset lapset

Toteutan fysioterapiaa KELA:n (vaativa lääkinnällinen kuntoutus) ja kaupunkien kustantamana (Alajärven kaupunki, Lapuan kaupunki, KuusioTerveys Oy). Tarjoan palveluitani lapsen/nuoren arkiympäristössä koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä. Fysioterapiaan tai konsultaatiokäynnille on mahdollista hakeutua myös itsemaksavana.

Vahvuuteni fysioterapeuttina ovat erityisesti laaja tietämys vauvaikäisen lapsen motorisesta kehityksestä ja sen poikkeavuuksista sekä halu onnistua ja jatkuvasti kehittyä työssäni. Etenkin haastavat tilanteet motivoivat minua hankkimaan uutta tietoa ja laajentamaan ymmärrystäni.© T:mi Virpi Mäki-Opas   |   Kopiointi kielletty!
webdesign Valokuvaus Tuulia N 2014